По-рано днес се проведе протест със скромните искания за нова конституция и

...
По-рано днес се проведе протест със скромните искания за нова конституция и
Коментари Харесай

Родната полиция... плаче?

По-рано днес се организира протест със скромните претенции за нова конституция и референдум за смяна на системата на ръководство към директна народна власт. Очевидци ни осведомиха, че на демонстрацията е имало цели стотина   протестиращи, някои от тях - с жълти жилетки.

Протестиращите сменили няколко местоположения и се пробвали да пробият полицейския кордон пред Народното събрание, а по-късно и пред Министерския съвет.

Служителите на реда повикали още свои сътрудници, само че с цел да са безусловно застраховани, че ще опазят сигурността, стабилността и въобще международния мир, решили да употребяват и сълзотворен газ против протестиращите. И не по какъв начин да е - а по революционен метод!

Ако сътрудниците им дилетанти от други страни просто пръскат врага и се надяват номерът да мине, то по неофициална информация нашенци вярно решили, че е основно да го правиш срещу вятъра, с цел да се върне сълзотворният газ в твоите очи. Така " врагът " бързо взема решение да загърби протестирането и стартира да:

- ти подава кърпички и вода
- ти се смее
- плаче, че това е, което имаме като полиция
- или снима за Facebook (слава му!)

Според един от коментиращите под видеото, качено точно във Facebook, този новаторски способ е наименуван " да пикаеш против вентилатор ". Единствено можем да посъветваме вътрешния министър да показа опита си с сътрудниците си във Франция, които вече 18-а седмица се пробват да се оправят със своите " жълти жилетки ".

Прилагаме пресни фрагменти от революционното за сферата на вътрешната сигурност събитие:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР